Spoznajte našo ekipo BestCasino.Na spletu

Našo ekipo sestavljajo ljudje, ki se navdušujejo nad tehnologijo, igrami na srečo in skupina piscev, ki si prizadevajo prinesti vtise, ki jih dobimo iz vsake igralnice.

Carlos, računalniški programer

Carlos, računalniški programer

Navdušen je nad spletnim programiranjem in je zadolžen za preizkušanje tehničnih vidikov vsake igralnice. Vedeti morate, ali je splet varen, ali je dobro programiran in ali je res uporaben v vseh okoljih, v katerih bi ga lahko igralec uporabljal. Če je v besedilu nekaj, kar ne ustreza, je on tisti, ki nam to sporoči.

Marta, ljubiteljica video iger

Marta, ljubiteljica video iger

Marta je že dolgo preizkuševalka video iger in je zadolžena za preizkušanje različnih igralnih okolij. Pove nam, ali oglaševanje ustreza resničnosti in ali so igralnice res poštene glede raznolikosti in kakovosti svojih iger.

Manuel, strokovnjak za igre na srečo

Manuel, strokovnjak za igre na srečo

Obstajajo pravi strokovnjaki za igre na srečo in Manuel je eden izmed njih. Poskušal je z vsakim vrtljajem podvojiti igralnico, da bi ugotovil stopnjo težavnosti različnih iger. In ker? Ker želimo vedeti, kako so bile programirane različne igre, ki so na voljo v igralnicah, in težavnost vseh.

Yolanda, urednica

Yolanda, urednica

Yolanda je oseba, ki je zadolžena za zbiranje vseh vtisov ekipe in pregled prinaša našim bralcem. Rada ima tudi igre na srečo, včasih pa sodeluje tudi pri testih igralniških iger in spletna igralnica znajo predstaviti svojo vizijo.