Da MORTAL KOMBAT zunaj igralnice,
Kje bi našli svojega najljubšega junaka?

Videli smo like Mortal Kombata v različnih vlogah, od borcev za pravičnost, junakov, ki so vedeli in kruti zlikovci s čarobnimi močmi. Kaj pa, če lahko svoje sposobnosti uporabijo za igranje v igralnici? V kateri igri bi bili boljši?

Naša ekipa je ustvarila to infografiko, da vam pokaže, kje bi našli svojega najljubšega junaka, če bi bili vsi v igralnici in zakaj bi se odločili za to vrsto igre. Oglejte si naše interaktivne kartice Mortal Kombat, kjer lahko izveste več o sposobnostih vsakega lika. Kodo HTML lahko preprosto kopirate vdelano infografiko in brezplačno prenesite plakat igralnice Mortal Kombat.

Poker

Kitana
Kitana energija in čarovnija

Je Mileenina sestra, ki se vedno bori med seboj in se brez obotavljanja pridruži pokeru. Njegovo naslednjo potezo bi bilo težko napovedati, saj se odlično skriva za svojimi slavnimi "jeklenimi oboževalci". Bodite previdni, nekoga lahko udari, ker je Kitana zelo dobra tudi v neoboroženih bitkah.

Močan čarovnik za krajo duše, ki nikoli ne zamudi priložnosti za goljufanje, bo popoln dodatek k igralcem pokra. Z lahkoto vam lahko prebere misli in z enim pogledom napoveduje vaša dejanja. Zmaga s takšnim nasprotnikom bo zagotovo težko doseči.

Energija in čarovnija Shang Tsunga
Shang tsung
Milena
Mileena energija in čarovnija

Pravilna igra pokra se ne more začeti brez zlobnega dvojčka princese Kitane, ki slovi predvsem po svoji okrutnosti: Mileena. Pazite na hrbet, saj ne bodo dvakrat premislili, če obstaja možnost, da boste prevarali tekmeca. Strategija je Mileenino najljubše orodje za mučenje vsakogar, ki se pojavi kot grožnja.

Lik, ki bi naredil vse, da bi zmagal in nosil svojo kibernetsko kovinsko prednjo ploščo z infrardečim laserjem. Na ta način lahko manipulira s svojimi konkurenti, da verjamejo, da se tudi on zaveda svojih kart po zaslugi "skenirajočega" očesa. Kakšna zvita misel!

Kano energija in čarovnija
Kano

Ruleta

Kung Lao
Kung Lao energija in čarovnija

Ste opazili, da se njegov kot britvica oster kovinski klobuk vrti kot ruleta?? Pravzaprav je lahko zelo spreten igralec zaradi hitrih teleportacij, med katerimi nihče ne bo opazil, da je bila stava spremenjena. Res spektakularna strategija!

Premika se zelo hitro, tako kot Kung Lao, in lahko spremeni stavo na ruleti, ne da bi kdorkoli opazil. Vprašanje je: katera bo hitrejša? Zaupanje v svojo intuicijo v tem primeru ne bo pomagalo, ker je Kabal tisto, kar je zanj najboljše, in v igri na srečo ne bo naredil izjeme. Ne drzni si utripati!

Kabal energija in čarovnija
Kabal
Johnny Cage
Johnny Cage energija in čarovnija

Kje lahko najdete hollywoodsko zvezdo brez posebnih pooblastil, razen karizme in priljubljenosti? Zagotovo boste uživali v pozornosti ljudi, ki se igrajo okoli mize za ruleto in ne boste zamudili priložnosti, da prejmete njihovo občudovanje. Pozor, s takšnim nasmehom ne morete izgubiti!

Black Jack

Jax
Jax energija in čarovnija

Rad udarja s svojimi kovinskimi bioničnimi rokami, zato bo blackjack zanj najboljša igralnica. Od možnosti »HIT« ali »STAND« uganite, katero bi izbrali?? Vaša želja po zmagi je vsekakor vredna ogleda ... čeprav je škoda lahko večja od pričakovane.

Je varuh časa in ima možnost izbrisati časovno premico in jo prepisati, da bi našla popolnost. Ni presenetljivo, da lahko ugibate, da imajo vsi igralci kart in kako izbrati le dobre blackjack zmagovalne roke. Čudovito a ne?

Kronika energija in čarovnija
Kronika
Shao kanh
Energija in čarovnija Shao Kanh

Močan tiran, ki uživa v zmagovalni igri blackjacka in če je razburjen, bo začel uničevati vse okoli sebe. Tudi trgovec se bo bal vašega despotskega odnosa in vam bo prisiljen dati le dobre karte.

Baccarat

Škorpijon
Škorpijonova energija in čarovnija

Dober lik, ki postane zlikovec, ker se želi maščevati za svojo smrt. Dejstvo je, da ima rad ravnovesje in pravičnost v življenju in da bo večinoma igral stava na bakara za "TIE". Tudi ta igra temelji na čisti sreči in z njo ni mogoče manipulirati, kar je še nekaj, kar ima Scorpion rad.

Rad je v miru s svojim umom in njegov glavni cilj je najti stabilnost. Tako kot Scorpion bo rad igral baccarat, ker to ni agresivna igra in ne zahteva določenih veščin razen sreče.

Lio Kang energija in čarovnija
Lio Kang
Rezilo Sonya
Energija in čarovnija Sonya Blade

Emancipirana ženska bojevnica, ki se bori za pravičnost, bo uživala v igri baccarat, ker je poštena in z njo igralci ne morejo manipulirati. Ne glede na vaše vložke boste z dobrim odnosom bolj verjetno obvladali zmage in poraze zaradi vašega prepričanja, da vsak izbere svojo usodo.

Stroji
igralnih avtomatov

Pod ničlo
Energija in čarovnija pod ničlo

Njegova posebna moč za ustvarjanje in nadzor ledu bo uporabljena v režah. Zahvaljujoč temu boste zamrznili vrtljaje v dobrih kombinacijah in zmagali, kadar koli želite. Ne glejte preveč pozorno, sicer boste začutili neznosni mraz!

Slavni Bog groma, ki lahko nadzoruje elektriko in enostavno upravlja z vsemi igralnimi avtomati. Ker ima tudi sposobnost teleportiranja in letenja, bo Raiden verjetno uporabil ta pooblastila, da kar najbolje izkoristi svojo igro in se hkrati igra na več strojih.

Raiden energija in čarovnija
Raiden
Goro
Goro energija in čarovnija

Pošastni polčloveški zmajski človek s 4 rokami bo zagotovo užival v igranju na 4 igralne avtomate. Bitje, kot je on, lahko v nekaj minutah dobi vse Jackpote. Če pa nekako izgubi, se pripravite, da boste videli, kako z zelenimi ognjenimi kroglami napada stroje.