Playtech igre - najboljše igralnice s tem priljubljenim ponudnikom

Ponudnik iger Playtech

Ali želite vedeti, kaj je najboljše igralnice z igrami Playtech? Na pravem ste mestu, če želite izvedeti vse o tem ponudniku spletnih igralniških iger s sedežem na otoku Man, pod suverenostjo Združenega kraljestva.

Ta operater deluje tako na področju ustvarjanja igralniške igre, ima v svojem portfelju nekaj najbolj govorjenih in odmevnih uspehov v industriji spletnih iger na srečo, pa tudi pri ustvarjanju programskih rešitev za spletne platforme za igre na srečo. Brez dvoma eden najbolj znanih na svetu in z največjim ugledom.

Pridružite se nam in odkrijte vse, kar morate vedeti playtech igre.

Zgodba Playtecha: Vse, kar vemo

Pot po Igralnica Playtech Začel ga je leta 1999 Teddy Sagi v Tartuju, drugem najpomembnejšem mestu v Estonski republiki, z namenom ustvariti spletno igralnico. Prva igralnica Playtech je bila ustanovljena leta 2001 in je od takrat postala eden vodilnih svetovnih ponudnikov igralniških iger in spletnih rešitev. Njegova zasluga je iPoker, največja spletna poker platforma na svetu.

Trenutno in po ambicioznem načrtu širitve, Playtech je postal eden od operaterjev s prisotnostjo na Londonski borzi in se še naprej širi z vključitvijo novih storitev v stavni sektor, pa tudi s pristankom v Združenih državah.

Seznam najboljših spletnih igralnic Playtech
1
Igralnica777
SE sprejeto
20 $
Bond
30+
Igre
25+
Mobilni
97.3. 4
Plačaj
Igraj zdajPreberite pregled
2
Casino William Hill
SE sprejeto
200 $
Bond
petdeset+
Igre
Štiri, pet+
Mobilni
96.01
Plačaj
Igraj zdajPreberite pregled
3
1xBet
SE sprejeto
-
Bond
40+
Igre
40+
Mobilni
95.91
Plačaj
Igraj zdajPreberite pregled

Katere igre Playtech lahko najdete

Od njegove ustanovitve leta 1999 in začetka prvega Igralnica Playtech, ta operater se je osredotočil na oblikovanje spletnih igralniških iger in ustvarjanje rešitev. Če pa se osredotočimo le na posodobljen katalog, številke tega podjetja povzročajo pravo vrtoglavico.

Skupaj ima več kot 300 rež, več kot 20 vrst igre blackjack, drugi 25 igre na ruleti od leta 2019 pa je začel ponujati več kot 40 playtech igre v živo. Skupaj skoraj 600 iger, ki jih lahko najdete v nekaterih najboljših internetnih igralnicah. Ali jih želite spoznati?

Spletni igralni avtomati Playtech

The Reže za Playtech Nedvomno so zvezda podjetja in so po svoje. Z vizijo, osredotočeno na spletne igre, Playtech je uspel svoje igralne avtomate uvrstiti med najbolj priznane v tem sektorju. Prav tako se je lahko posodobil in prilagodil sodobnemu času s posodobitvami svojih iger ali ustvarjanjem že legendarnih naslovov.

Izbor igralnih avtomatov, ki jih je razvil PlaytechBrez dvoma je najpomembnejši naslov tega operaterja Doba bogov, čeprav ni edini. Igralni avtomat Age of the Gods je izšel v začetku leta 2010 in je postal fenomen in neskončna saga o igrah. Playtech lansira nove različice te igre, kot so Age of the Gods "Goddess of Wisdom", Age of the Gods "Fate Sisters", Age of the Gods "Prince of Olympus" ali Age of the Gods "Furious", ki je postala tudi ona sama v drugi mini sagi s 4 različicami. Takšna slava te sage o igralniških igrah je, da lahko najdemo igre z ruleto, bingom ali blackjackom, osredotočene na temo in estetiko te legendarne Reže za Playtech.

Spletni katalog Playtech Slots pa se ne konča pri Age of the Gods. V ustvarjanje tematskih rež Ta studio je lahko ponudil igre na vrhuncu, med katerimi najdemo tako priljubljene naslove, kot je Gladiator, ki temelji na pustolovskem filmu rimskega gladiatorja iz 90. let, filmu Ace Ventura 'Pet Detective', filmu, ki je Jim Carreyja dobil slavo , Aquaman, osredotočen na tega lika DC Comics, ali igralni avtomat Torrente "Operation Eurovegas", ki dokazuje svojo sposobnost prilagajanja vsem vrstam občinstva.

Ljubitelji reže na Playtechu varna in trdna stava za iskanje vseh vrst iger na srečo, tako v brezplačni kot v polni različici z resničnimi stavami. Kljub temu se zabava Playtecha s temi igrami ne konča.

Spletne igralniške igre Playtech

The Spletne igralniške igre Playtech Prav tako so težak preizkus kakovosti studia in njegove sposobnosti, da zagotovi tisto, kar igralci pričakujejo. Playtech se je lahko prilagodil spremembam s ponudbo kataloga iger na srečo.

Playtech je leta 2004 ustvaril platformo iPoker, ki je postala največja od vseh po številu igralcev. Ta platforma je aktivna še danes. Poleg tega Playtech ponuja dobro e zanimiv izbor spletnih igralniških iger. Kot smo že pojasnili, so vam na voljo različne igre v blackjacku ali ruleti. Kjer pa je ta operater začel izstopati, je nedvomno v igralniške igre v živo.

Igralnica Playtech v živo je postala ena vodilnih platform v tem sektorju. Pod blagovno znamko Playtech One v živo, Ta ponudnik ima enega največjih studiev za oddajanje v živo za to vrsto iger na svetu. Nahaja se v Rigi in ima 8500 m2, namenjenih igralnicam v živo. Nekaj, kar je na voljo le redkim.

Če želite več, ima Playtech še vedno na voljo več iger, kot je na primer spletni bingo, zelo priljubljena igra v Združenem kraljestvu, ki pridobiva privržence v preostalem svetu, vključno s Slovenijo. Trenutno ima Playtech -ov katalog iger bingo na svoji platformi "One" več kot 100 iger, ki igralcem z vsega sveta omogočajo istočasno igranje.

Nazadnje ne smemo pozabiti, da Playtech ponuja tudi igralniške igre iz oči v oči, na primer igralne točke, in je eden vodilnih pri razvoju iger za e-igranje na srečo ali virtualni šport.

Mednarodni predpisi, varnost in fair play

Playtech je svojo prvo igralno licenco pridobil leta 2001 in od takrat je vstopil na številne trge v Evropi in Ameriki. Za izkušene in nove igralce so predpisi o igrah na srečo zelo pomemben steber, tudi za ustvarjalce iger in igralce iger spletne igralnice.

Trenutno, Playtech si je zelo prizadeval, da bi bile njegove igre in igralnice v skladu z vsemi mednarodnimi predpisi, ki so v teh primerih izvršljivi. Pravila, ki pomenijo, da vse kombinacije, ustvarjene v spletne igre so popolnoma naključni in brez možnosti, da bi vrgli najmanjši dvom. The playtech igre uporabite generatorje naključnih števil (RNG), ki jih neodvisna podjetja redno pregledujejo, da se zagotovi njihova zanesljivost.

Nazadnje ne moremo pozabiti, da ima Playtech pobudo »Varnejše igre na srečo«, s katero v sodelovanju z različnimi subjekti pomaga ljudem, ki so razvili težave z odvisnostjo od iger na srečo. Ne pozabite, da so igralniške igre prostočasne dejavnosti in da bi se morali igrati samo za zabavo, odgovorno in samo, če ste polnoletni.

Najboljše igralnice z Playtech

The playtech igre najdete v velikem izboru licenčnih spletnih igralnic v slovenščina. Priporočamo naslednje: Sportij, William Hill, Igralnica Barcelona, Igralnica Gran Madrid, bet365.

Najbolj znani igralni avtomati Playtech

Najbolj znani igralni avtomati Playtech Katalog Igralni avtomati Playtech Je zelo velik, vendar vam za lažji začetek priporočamo naslednje naslove: